Informatiecentrum

De bouw van de Blankenburgverbinding is in volle gang.  Met het Informatiecentrum wil Rijkswaterstaat zoveel mogelijk geïnteresseerden van informatie voorzien. Onze voorlichters staan je graag te woord en leiden je met veel enthousiasme rond door het virtuele Informatiecentrum waar je alles kunt horen, lezen, zien en beleven over de realisatie van de nieuwe rijksweg A24.  Naast de Blankenburgverbinding is er ook informatie te vinden over de projecten van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland en van het platform LEM

Virtuele tour 

Vanwege de Corona maatregelen kunnen we geen bezoekers ontvangen in het Informatiecentrum. Wel kunnen we u virtueel onder begeleiding van een voorlichter door het Informatiecentrum leiden. Op panelen zijn de achtergronden over het project te lezen, er zijn video’s en vlogs te zien over de werkzaamheden. De uitkijkpunten zijn wel open en kun je het imposante werk live volgen.

Locatie 

Het Informatiecentrum is te vinden  aan de Maassluissedijk 199 in Vlaardingen bij poort 53. Helaas is het Informatiecentrum op dit moment niet open voor bezoekers. 
 

 

Plan je virtuele bezoek 

Wil je samen met een van onze voorlichters virtueel door het informatiecentrum lopen? Plan dan nu minstens een dag vantevoren je bezoek via het online reserveringsformulier. 

Via de mail ontvang je voor aanvang van de afspraak een MS Teams link en informatie hoe de virtuele tour werkt. Het is mogelijk om je aan te melden voor een bezoek van maximaal een uur op woensdag, donderdag of vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. En dinsdagavond tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

Reserveren 

Evaluatieformulier

Heb je het informatiecentrum virtueel bezocht? Wij stellen het zeer op prijs als je een paar minuten de tijd neemt om het evaluatieformulier in te vullen. Met jouw reactie kunnen wij het Informatiecentrum blijven verbeteren.

Groepsontvangsten

Op dit moment laten de Coronamaatregelen het nog niet toe om in het Informatiecentrum groepen te ontvangen. Zodra dit weer het geval is, wordt dat via de website gecommuniceerd.

Contact

Vragen over het Informatiecentrum? Stuur een mail naar informatiecentrumbbv@rws.nl of neem contact op via telefoonnummer 06-50419572. 

 

 

 

Cookie-instellingen