Denk ook mee over ambities Krabbeplas

20-03-2017 1506 keer bekeken

De Krabbeplas en het groengebied daaromheen? Daar moet natuurlijk niets aan veranderen! Hoewel… als we het nou nog leuker kunnen maken? De gemeente Vlaardingen nodigt u van harte uit om op woensdag 29 maart samen verder te denken hoe dit gebied zo goed mogelijk ingericht en gebruikt kan worden.

In eerdere bijeenkomsten is er al een aantal ideeën bedacht. De gemeente presenteert deze ideeën op 29 maart aan de aanwezigen en met elkaar bespreken we op welke manier we deze ideeën kunnen uitwerken. Het gaat om de volgende ideeën:

  • Een betere verbinding tussen de Westwijk en het Krabbeplaspark
  • Een betere verbinding tussen het stadscentrum en het Krabbeplaspark
  • Betere verbindingen tussen dit gebied en het Oeverbos en de Broekpolder
  • Rietkragen langs de plas om de nieuwe weg aan het oog te onttrekken zonder het landelijk karakter van het gebied aan te tasten
  • Breder strand en betere ligweide
  • Betere evenementenweide.

Denkt u mee? Kom dan op woensdag 29 maart 2017 van 19.30 tot 22.00 (inloop vanaf 19.00). Om te zorgen dat wij voldoende tafels, stoelen, koffie en thee hebben, vragen wij u om u aan te melden via www.vlaardingen.nl/ikkom29maart o.v.v. bijeenkomst Krabbeplas. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de locatie van de bijeenkomst.

De herinrichting van de Krabbeplas is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Nieuw Waterland.

Wat is Nieuw Waterland

Nieuw Waterland is een verzameling projecten van verschillende organisaties naar aanleiding van de komst van de Blankenburgverbinding. We willen met elkaar het gebied omvormen tot een gebied dat nog beter past bij de stad, bij het landschap, bij de historie en vooral: bij de bezoekers.

Cookie-instellingen