3D Animatie van Blankenburgverbinding maakt een hoop duidelijk

02-07-2015 4655 keer bekeken

Aangezien de plannen steeds concreter worden heeft Rijkswaterstaat een 3D animatie van het de weg en de directe omgeving laten maken. Tijdens de informatieavonden die op 8 en 9 juni zijn gehouden zijn uit die animatie 2 perspectieven getoond. Vanaf begin juli zijn de twee animaties online te bekijken.

Animaties nu nog in concept

Omdat het tracé en de inpassing in de omgeving op meerdere locaties nog in detail moet worden uitgewerkt zijn de animaties die nu getoond worden nog concepten. De komende tijd worden meer details, waaronder bebording, van het project Blankenburgverbinding verder uitgewerkt. Deze details komen terug in de nieuwe versie van de animatie. Naar verwachting is een nieuwe 3D animatie in het najaar van 2015 beschikbaar. Ook deze animatie publiceren wij op internet.
 
Het tracé in vogelvlucht

De eerste animatie is gemaakt in een zogenaamd volgelvlucht perspectief. Het gehele tracé is te volgen vanuit het gezichtspunt van een vogel gemaakt. U beleeft dan ook naast de weg ook de directe omgeving. Hierdoor ziet u hoe de weg wordt ingepast in onder andere de Zuidbuurt en het Oeverbos. Open <hier> de 3D animatie.

Hoe gaat u in de toekomst rijden

In de tweede animatie ervaart u het tracé als inzittende van een auto. Door dit perspectief is heel goed te volgen hoe de weg er in de verdiepte bak uit ziet en kunnen de tunnels worden ervaren. Daarnaast wordt duidelijk hoe de aansluiting op de A20 en A15 in de toekomst wordt vormgegeven. Open <hier> de 3D animatie.

 

Cookie-instellingen