Kom ook naar de inloopbijeenkomsten over het project Blankenburgverbinding

03-06-2015 5379 keer bekeken

Op maandag 8 en dinsdag 9 juni 2015 organiseren Rijkswaterstaat en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag twee inloopbijeenkomsten over het project Blankenburgverbinding. Tijdens deze inloopbijeenkomsten krijgt u meer informatie over de deelprojecten van het Kwaliteitsprogramma (landschapsplan) en de stand van zaken van het project.

Op 8 en 9 juni bent u welkom

Maandag 8 juni bent u welkom in de Stadswinkel van Rozenburg aan de Jan van Goyenstraat 1. Dinsdag 9 juni vindt de inloopbijeenkomst plaats in het Delta Hotel, Maasboulevard 15 in Vlaardingen. Op beide dagen bent u tussen 15.00 uur en 20.30 uur van harte welkom. U hoeft zich voor deze inloopbijeenkomsten niet aan te melden.

Weer een stap verder

In de afgelopen maanden hebben de betrokken partijen informatie, die eerder door de verschillende betrokken partijen naar voren was gebracht, verwerkt in het kwaliteitsprogramma. Onderdelen uit het kwaliteitsprogramma als lucht, geluid, de waterharmonica en inrichting van het Krabbeplasgebied, het Oeverbos en de oostrand van Rozenburg willen wij graag aan u presenteren.

Een 3D animatie geeft meer duidelijkheid

Van het gehele tracé en de directe omgeving is een 3D animatie gemaakt. Deze animatie geeft een conceptimpressie van hoe de nieuwe verbinding en de omgeving op elkaar worden afgestemd.

Antwoorden op uw vragen

Tijdens de bijeenkomst heeft u alle mogelijkheid om uw vraag te stellen aan de aanwezige medewerkers. Dus wanneer u een vraag heeft over het project Blankenburgverbinding en het daaraan gerelateerde Kwaliteitsprogramma, kom dan langs en stel uw vraag.

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen? Dan kunt u contact opnemen met de projectorganisatie Blankenburgverbinding op 010-4027063 of via blankenburgverbinding@rws.nl.

Verder is het mogelijk om via verschillende media het project Blankenburgverbinding te volgen. Op www.rijkswaterstaat.nl/abonneren kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief van het project. Ook is het mogelijk via het forum op www.blankenburgverbinding.nl vragen te stellen. Op Twitter kunt u het project volgen via @BlankenburgRWS. Meer informatie over het Kwaliteitsprogramma vindt u op www.mrdh.nl/project/blankenburgverbinding.

Wij hopen u op 8 of 9 juni te mogen begroeten.

Cookie-instellingen