Tijd voor een kijkje in de keuken

19-09-2014 25025 keer bekeken

Op woensdag 8 en woensdag 15 oktober 2014 organiseren Rijkswaterstaat en stadsregio Rotterdam de inloopmarkt Kijkje in de keuken over de Blankenburgverbinding. Tijdens deze inloopmarkt krijgt u een beeld van de vormgeving en inpassing van de toekomstige weg en de inrichting van de omgeving.

Waar en hoe laat?
De eerste inloopmarkt is op woensdag 8 oktober in de Stadswinkel in Rozenburg (Jan van Goyenstraat 1). Op woensdag 15 oktober vindt de tweede inloopmarkt plaats in De Buitenplaats in Vlaardingen (Zuidbuurt 85). Op beide dagen bent u tussen 15.00 uur en 20.30 uur van harte welkom. U hoeft zich voor deze inloopmarkt niet aan te melden.

Een stap verder
In de afgelopen maanden heeft u op verschillende momenten kunnen reageren op ideeën over de vormgeving en inpassing van de weg en over de inrichting van de omgeving. Wij hebben al beelden laten zien van onder andere de Aalkeetpolder, het Oeverbos en de oostrand van Rozenburg. Inmiddels zijn we weer een stap verder in het proces. Plannen en ideeën zijn verder uitgewerkt, mede op basis van uw reacties. Wij nemen u graag mee in de ideeën van dit moment.

Project in beeld: kijkje in de keuken
Hoe ziet de weg langs de Krabbeplas en door het Oeverbos eruit? En welke ideeën zijn er over de inrichting van het gebied tussen de weg en de bebouwing van Rozenburg? Tijdens de inloopmarkt krijgt u informatie over de vormgeving en inpassing van de nieuwe rijksweg, en het Kwaliteitsprogramma (Landschapsplan) van de regionale overheden. Via schetsen, kaarten en tekeningen komen het ontwerp van de weg en het Landschapsplan tot leven.

Inloopmarkt
Deze bijeenkomsten zijn geen informatieavonden zoals u wellicht gewend bent. Dit keer geen presentatie over de stand van zaken, maar wel sfeerbeelden van de toekomstige weg en omgeving. Wilt u ook een glimp van de toekomst opvangen? Loop even binnen!

Cookie-instellingen