Nachtafsluitingen A20 van 6 t/m 8 mei

26-04-2024 762 keer bekeken

In mei en juni herstellen we funderingen van twee portalen die over de A20 staan en delen van het asfalt rond knooppunt Vlaardingen. De eerste werkzaamheden hiervoor vinden plaats van maandag 6 tot en met woensdag 8 mei in de nacht van 22.00 uur tot 05.00 uur.

De A20 wordt voor deze werkzaamheden drie nachten in beide richtingen afgesloten:

- A20 richting Hoek van Holland tussen Kethelplein en afrit 7 Maassluis. Vanuit de Beneluxtunnel kan verkeer wel naar afrit 9 Vlaardingen
- A20 richting Rotterdam tussen oprit 7 Maassluis en afrit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg)

Let op: de opritten naar de snelweg gaan al om 21.00 uur dicht.

In deze nachten verwijderen we de bestaande portalen en plaatsen een tijdelijk portaal. Op dinsdag 7 mei slopen we overdag de bestaande betonnen voeten van de portalen. Woensdagnacht voeren we betonbrokken af. Mogelijk moet er in de nacht nog wat puin worden gebroken. Dit kan voor geluid in de omgeving zorgen.

Komende werkzaamheden in mei en juni
In mei en juni herstellen we funderingen van twee portalen die over de A20 staan en delen van het asfalt rond knooppunt Vlaardingen. Omdat hiervoor afsluitingen van de A20 nodig zijn, voeren we veel werkzaamheden in de nacht en in het weekend uit. Dit zorgt voor geluid in de omgeving en dat kan hinderlijk zijn voor omwonenden.

Bij de verbreding van de A20 en de aanleg van knooppunt Vlaardingen zijn nieuwe en bredere portalen over de snelweg geplaatst. Aan deze portalen hangen onder andere matrix- en bewegwijzeringsborden. Twee portalen die bij het BP station staan (verzorgingsplaats Rijskade), zijn verzakt en moeten worden hersteld. Hiervoor zijn in mei en juni nacht- en weekendafsluitingen van de A20 noodzakelijk. In de weekenden voeren we ook nog andere werkzaamheden uit zoals het plaatsen van informatieborden en asfalteren. 

Meer informatie over de werkzaamheden op de A20

Cookie-instellingen