Webinar | Afbouw en openstelling: dit moet er nog gebeuren

09-02-2024 3812 keer bekeken

Op 27 februari organiseren Rijkswaterstaat en BAAK een digitale bijeenkomst waarin we uitleg geven over de laatste werkzaamheden aan de Blankenburgverbinding.

Het komende half jaar worden de werkzaamheden aan de nieuwe A24 door BAAK afgerond. Tijdens dit webinar nemen we u mee langs de laatste werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden voordat de weg bouwtechnisch klaar is. Denk hierbij aan de laatste werkzaamheden aan de A20, het afbouwen van de sluitvoeg in het Scheur en het aanpassen van de A15.

Daarna kijken we naar de stappen die nog nodig zijn voordat we de weg kunnen openen voor het wegverkeer. Ook geven we uitleg over de tolheffing en beantwoorden we vragen.

Aanmelden
De webinar start om 19.00 uur op 27 februari en duurt ongeveer een uur. U kunt zich via de onderstaande knop aanmelden, u ontvangt dan een link per mail waarmee u deel kunt nemen. Heeft u vragen over de werkzaamheden of over het project? Stel deze dan alvast in het inschrijfformulier. Tijdens de uitzending kunt u ook vragen stellen via de chat. De volledige webinar is later ook terug te kijken op onze website.

aanmelden

Cookie-instellingen