Consultatieperiode varianten Aalkeetpolder gesloten

12-04-2014 28936 keer bekeken

Vanaf vandaag is het niet meer mogelijk te reageren op de drie varianten voor de inpassing van de Blankenburgverbinding in de Aalkeetpolder. Bedankt voor uw reactie! De reacties die wij hebben ontvangen worden als advies meegegeven aan de verantwoordelijke bestuurders.

De verschillende varianten worden ook besproken in de klankbordgroep Aalkeetpolder die eind april weer bij elkaar komt. Ook deze reacties worden meegegeven als advies aan de verantwoordelijke bestuurders. De regionale bestuurders zullen in mei een advies opstellen, die vervolgens aan de minster wordt aangeboden.

Terugkoppeling via website en nieuwsbrief
De resultaten van de online consultatie en de klankbordgroep én de keuze voor de uiteindelijke variant worden teruggekoppeld via deze website en via de nieuwsbrief van het project. Ontvangt u nog geen nieuwsbrief? Meldt u dan aan via www.rws.nl/abonneren.

Denk mee!
Binnenkort worden weer nieuwe onderwerpen online gezet waaronder de inrichting van het gebied rond de Krabbeplas in Vlaardingen en Rozenburg. Door uw mening met ons te delen krijgen wij een beter beeld van wat u belangrijk vindt in het gebied. De start van deze consultatieperiodes wordt aangekondigd via onze nieuwsbrief, deze website en via twitter. Denk mee!

Cookie-instellingen