Collegetour special: Afzinken en afbouwen

19-01-2024 1984 keer bekeken

Op 13 en 25 maart organiseren we de vijfde editie van de collegetour over de bouw van de Maasdeltatunnel. De afzinkoperaties van de tunneldelen Alara en Isabella staan hierin centraal. En: hoe gaan we de tunnel verder afbouwen? Wat zijn de volgende stappen nu de tunneldelen zijn afgezonken?

Specialisten van BAAK en Rijkswaterstaat staan uitgebreid stil bij hoe deze operaties precies in zijn werk zijn gegaan. Zij vertellen over welke uitdagingen daarbij kwamen kijken en hoe ze dat hebben opgelost.

Nu de twee tunneldelen op de bodem van het Scheur liggen zijn we nog niet klaar met de tunnel. Op deze avonden kijken we ook vooruit welke werkzaamheden er nog nodig zijn voordat de eerste auto’s door de Maasdeltatunnel kunnen rijden.

We maken er weer een speciale editie van en nodigen u van harte uit op 13 maart in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen of op 25 maart in muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg. De deuren gaan om 19.00 uur open. De collegetour begint om 19.30 uur tot 20.45 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten en een drankje te drinken.

Bent u erbij? Meld u zich dan aan voor 13 maart in Vlaardingen of 25 maart in Rozenburg.

Aanmelden

Cookie-instellingen