Nachtafsluitingen op- en afritten A20 ri Rotterdam voor onderhoud

03-02-2023 719 keer bekeken

Van woensdag 8 februari 21.00 uur tot donderdag 9 februari 5.00 uur voeren we onderhoudswerk uit op de A20 richting Rotterdam. We werken tussen het nieuwe knooppunt Vlaardingen en het Kethelplein. Onder andere wordt de vluchtstrook geveegd.

. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is alleen de linkerrijstrook open en sluiten we de op- en afritten bij de Marathonweg en de Holysingel na elkaar een paar uur af. Ook de verbindingsweg naar de A4 richting de Beneluxtunnel is een paar uur dicht. Hieronder geven we een indicatie van de tijden van de afsluitingen. De tijden zijn afhankelijk van de voortgang van het werk.

  • Van 21.00 uur tot circa 23.00 uur zijn oprit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg) en afrit 9 Vlaardingen (Holysingel) afgesloten. Verkeer voor de A20 richting Rotterdam, kan gebruik maken van de oprit bij de Holysingel. Verkeer voor de afrit naar Vlaardingen, kan gebruik maken van de afrit bij de Marathonweg.
  • Aansluitend zijn tot ca. 1.00 uur oprit 9 Vlaardingen (Holysingel) en de verbindingsboog naar de A4 richting Beneluxtunnel dicht. Verkeer voor de A20 richting Rotterdam kan gebruik maken van de oprit bij de Hargalaan. Verkeer voor de A4 richting Beneluxtunnel kan doorrijden en keren bij afrit 11 Schiedam.
  • Van ca. 2.00 uur tot 5.00 uur is afrit 8 Vlaardingen-West (Marantonweg) afgesloten. Verkeer kan gebruik maken van afrit 9 Vlaardingen (Holysingel).
Cookie-instellingen