Informatieavond Blankenburgverbinding 30 januari 2023 in Rozenburg

13-01-2023 1233 keer bekeken

Rijkswaterstaat en BAAK organiseren een informatieavond op maandag 30 januari 2023 van 19.00 tot 21.00 uur in de bibliotheek in Rozenburg.

Het is een inloopavond waarbij de omgevingsteams van Rijkswaterstaat en BAAK aanwezig zijn om met u in gesprek te gaan en uitleg te geven over de werkzaamheden die we in het voorjaar gaan uitvoeren. Het gaat om de werkzaamheden rondom het afzinken van de tunnelelementen, maar ook het werk aan de wegen rondom ons bouwterrein, waarvoor diverse verkeersafsluitingen noodzakelijk zullen zijn.

Voor dit laatste onderwerp verzorgen we tijdens de avond twee keer een presentatie. Daarin lichten we ook toe waarom het niet mogelijk is de toerit richting de Thomassentunnel terug te laten komen. Per presentatiemoment (1e ronde: 19:10 - 19:55, 2e ronde: 20:15 - 21:00) kunnen wij circa 25 mensen ontvangen. We vragen u daarom om u via de onderstaande knop in te schrijven voor één van deze tijdstippen. Bij veel belangstelling verzorgen we de presentatie om 21:00 uur een derde keer. De presentatie wordt opgenomen en is na afloop terug te kijken via onze website.

Gemeente Rotterdam zal de avond ook aanwezig zijn om informatie te geven over de inrichting van de Groene Gordel rondom Rozenburg en woningbouwproject De Zeehond (hoek Rivierenlaan – Van Ostadelaan).

 

Aanmelden presentatie

 

 

 

Cookie-instellingen