Fietspad westkant Holysingel van 13 oktober tot medio november afgesloten

07-10-2022 840 keer bekeken

Van donderdag 13 oktober 07:00 uur tot medio november is ter hoogte van de A20 het fiets- en voetpad aan de westkant van de Holysingel afgesloten.

Voetgangers en fietsers richting het noorden kunnen van het fiets- en voetpad aan de overzijde van de weg gebruik maken. Fietsers richting het zuiden worden omgeleid via de Gretha Hofstralaan en de Trekkade.

In 2021 zijn de betonnen landhoofden van het viaduct over de Holysingel gerenoveerd. Uit onderzoek is gebleken dat ook de pijlers onder het viaduct aan een opknapbeurt toe zijn. Tot het eind van het jaar zijn we hiermee bezig. 

Werkzaamheden
Het viaduct in de A20 dat over de Holysingel gaat, rust op vier rijen met pijlers. In september zijn we gestart met de reparatie van het beton van de pijlers. De rij pijlers die aan de oostkant bij het fietspad staat, is bijna klaar. Op 13 oktober beginnen we aan de pijlers die aan de westkant bij het fietspad staan. We hakken de slechte stukken van het beton weg, dit zorgt voor geluid in de omgeving. Vervolgens brengen we nieuw beton aan. Als deze rij klaar is, renoveren we de twee rijen met pijlers in de middenberm.

 

Cookie-instellingen