Weekendafsluiting A20 richting Hoek van Holland 9 – 12 september

09-09-2022 1677 keer bekeken

 Van 9 – 12 september is de A20 richting Hoek van Holland tussen het Kethelplein en afrit 7 Maassluis in verband met werkzaamheden afgesloten. Ook van maandag 12 september 22:00 uur tot dinsdag 13 september 05:00 uur is de A20 richting Hoek van Holland dicht.

In het weekend werken we bij de A20-viaducten over de Lepelaarsingel, Holysingel, Vlaardingervaart en Marathonweg. We slopen hier de voegovergangen; dat zijn de naden tussen het viaduct en de weg die de werking door hitte of kou opvangen. Ook verwijderen we bij op- en afrit 9 voegen bij een oud fietstunneltje.

Verder vervangen we asfalt op de viaducten en op de op- en afrit bij de Holysingel en de afrit bij de Marathonweg.

Weekendafsluiting
Van vrijdag 9 september 22:00 uur tot maandag 12 september 05:00 uur is de A20 richting Hoek van Holland afgesloten tussen het Kethelplein en afrit 7 Maassluis. De opritten bij de Holysingel en de Marathonweg zijn vanaf 21:00 uur afgesloten. Op de rijbaan richting Rotterdam is tussen Maassluis en het Kethelplein de linkerrijstrook dicht. Om sluipverkeer tegen te gaan zijn de Broekpolderweg en de Zuidbuurt afgesloten voor doorgaand verkeer.

Extra nachtafsluiting maandag 12 september
Voor afrondende werkzaamheden werken we ook van maandag 12 september 22:00 uur tot dinsdag 13 september 05:00 uur op de A20 richting Hoek van Holland. Dan is de snelweg afgesloten tussen het Kethelplein en Maassluis. De opritten bij de Holysingel en de Marathonweg gaan al om 21:00 uur dicht.  

Omleidingen
Tijdens de weekendafsluiting gelden de volgende omleidingen:
- Doorgaand verkeer richting Hoek van Holland via A4 en N223
- Verkeer vanuit Rotterdam/Delft met bestemming in Vlaardingen via A20 afrit 10 Schiedam-Noord of A4 afrit 16 Vlaardingen-Oost
- Verkeer tussen Vlaardingen en Maassluis via Maassluissedijk

Geluidshinder
In de weekenden verzetten we veel werk, daarom werken we dag- en nacht door. Er rijdt veel werkverkeer en verschillende werkzaamheden, zoals het frezen van asfalt, het slopen van de voegen en het plaatsen van vangrail, zorgen voor geluid in de omgeving. Mogelijk ziet u ook verlichting van de bouwplaats.
 

Cookie-instellingen