Nachtafsluitingen Holysingel en op- en afritten A20

22-08-2022 861 keer bekeken

Van maandag 29 augustus tot en met donderdag 1 september werken we in de nacht bij de Holysingel en de op- en afritten van de A20. Deze vier nachten is tussen 21:00 uur en 05:00 uur ter hoogte van de A20 de Holysingel in beide richtingen voor al het verkeer afgesloten.

Ook de op- en afritten van de A20 zijn dicht. Alleen de oprit naar de A20 richting Rotterdam is open.

Voor het (ver)plaatsen van geluidschermen langs de A20 hebben we op verschillende plaatsen in- en uitritten voor ons werkverkeer gemaakt. De in- en uitritten bij de Holysingel zijn niet meer nodig en halen we weg.

Afsluitingen en omleidingen
Hiervoor zijn van maandag 29 augustus tot en met donderdag 1 september tussen 21:00 uur en 05:00 uur afsluitingen noodzakelijk:

  • De Holysingel is in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. Autoverkeer wordt omgeleid via de Lepelaarsingel. Fietsverkeer richting het noorden wordt ook omgeleid via de Lepelaarsingel. Fietsverkeer richting het zuiden wordt omgeleid via de Trekkade bij de Vlaardingervaart. Voetgangers kunnen via de Lepelaarsingel of de Trekkade lopen. N.B. Het fiets- en het voetpad richting het zuiden zijn op dinsdag 30 augustus ook overdag afgesloten.
  • Afsluiting op- en afrit 9 Vlaardingen van A20 richting Hoek van Holland. Verkeer wordt omgeleid naar op- en afrit 8 Vlaardingen-West bij de Marathonweg.
  • Afsluiting afrit 9 van de A20 richting Rotterdam, verkeer wordt omgeleid naar afrit 16 Vlaardingen-Oost op de A4.

Op maandag 29 en dinsdag 30 augustus verwijderen we overdag, tussen 09:00 uur en 15:00 uur, de inrit aan de Burgemeester Heusdenslaan. Hiervoor is de rechter rijstrook op de Burgermeester Heusdenslaan afgesloten. Verkeer kan via de andere rijstrook langs het werk rijden.

Cookie-instellingen