Nachtafsluiting Trentweg 1 september

22-08-2022 1255 keer bekeken

In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 september is de Trentweg in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting is noodzakelijkvoor de bouw van een nieuw viaduct aan de oostzijde van de A15. Op 5 en 6 september is tussen 07:00 en 16:00 uur het fietspad langs de Trentweg dicht.

Voor de Blankenburgverbinding bouwen we twee nieuwe viaducten over de Trentweg. Het viaduct aan de westzijde van de A15 is grotendeels klaar. In september starten we met de bouw van het viaduct aan de oostzijde van de snelweg. Hiervoor maken we eind augustus en begin september eerst een tijdelijke ondersteuningsconstructie over de Trentweg. Op deze constructie bouwen we vervolgens het viaduct.

Afsluiting Trentweg en afrit Rozenburg-Centrum
In verband met het opbouwen van de tijdelijke constructie zijn de volgende afsluitingen van toepassing:

- Donderdag 1 september 21:00 uur tot vrijdag 2 september 05:00 uur: Trentweg en het naastgelegen fietspad afgesloten + afrit 14 Rozenburg-Centrum van de A15 uit Rotterdam dicht.

Als we de werkzaamheden in deze nacht niet kunnen afronden, is de Trentweg ook in de nacht van vrijdag op zaterdag afgesloten van 21:00 uur tot 08:00 uur.

Omleidingen
Verkeer voor de Trentweg wordt omgeleid via de Theemsweg. Verkeer voor afrit 14 leiden we om via afrit 13 Rozenburg.

Cookie-instellingen