Weekendwerkzaamheden op- en afrit A20

01-07-2022 730 keer bekeken

Van vrijdag 8 juli 21:00 uur tot maandag 11 juli 05:00 uur werkt bouwconsortium BAAK  aan de af- en oprit bij de Holysingel van de A20 richting Rotterdam. 

In het weekend worden de op- en afrit aangepast voor de verbreding van de A20 en ze worden opnieuw geasfalteerd. Als het werk in het weekend niet klaar is, werkt BAAK ook maandagnacht.

Weekendafsluiting op- en afrit
Voor de werkzaamheden zijn op de A20 richting Rotterdam af- en oprit 9 Vlaardingen afgesloten. Op de A20 is ter hoogte van de Holysingel de rechter rijstrook afgesloten.

Verkeer voor de A20 richting Rotterdam wordt via de Burgemeester Heusdenslaan en de Hargalaan omgeleid naar oprit 10 Schiedam-Noord. Verkeer voor afrit 9 Vlaardingen wordt omgeleid naar af- en oprit 11 Schiedam en kan via de andere kant van de snelweg terugrijden naar afrit 9. Verkeer voor de afrit kan natuurlijk ook bij afrit 8 Vlaardingen-West de snelweg verlaten.

Nachtafsluiting A20
Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli is in de avond en nacht de A20 richting Rotterdam afgesloten tussen oprit 8 bij de Marathonweg en het Kethelplein. Verkeer wordt vanaf de Marathonweg omgeleid via de Westlandseweg, Burgemeester Heusdenslaan en Hargalaan naar oprit 10 Schiedam-Noord.

Hinder
Tijdens de weekendafsluitingen werkt de aannemer dag en nacht door met grote en zware machines. Werkzaamheden als frezen, graafwerk en het plaatsen van vangrail zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden.

Cookie-instellingen