Heiwerkzaamheden langs A20 en A15

13-05-2022 730 keer bekeken

Op zaterdag 21 mei vinden zowel langs de A20 als A15 heiwerkzaamheden plaats. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, zijn afsluitingen op de snelweg noodzakelijk. Dit mag alleen in de nacht of in het weekend, want dan rijdt er minder verkeer. Op zaterdag wordt er overdag gewerkt.

We werken op zaterdag omdat heien voor geluid in de omgeving zorgt.

Werkzaamheden en afsluitingen A20

  • Ter hoogte van de woonboulevard bij de Westlandseweg in Vlaardingen verwijderen we zaterdagochtend een deel van de vangrail en heien vanaf 7:30 uur twee betonnen palen in de grond. Aan het einde van de middag plaatsen we de vangrail terug.
  • We sluiten ter hoogte van de woonboulevard twee rijstroken van de A20 af. Het verkeer kan via één rijstrook langs het werk rijden. Van 05:00 uur tot 19:00 uur is ook de oprit vanaf de Marathonweg richting Rotterdam dicht. Verkeer wordt via de Westlandseweg en de Burgemeester Heusdenslaan omgeleid naar de oprit bij de Holysingel.

 Werkzaamheden en afsluiting A15

  • Als de heipalen langs de A20 zijn aangebracht, verplaatsen we de heimachine naar Rozenburg. Bij het nieuwe knooppunt Rozenburg brengen we tussen 10:00 en 18:00 uur vier palen aan. Hiervoor sluiten we een rijstrook op de A15 richting Rotterdam af.
  • Ook de oprit bij de Calandbrug naar de A15 richting Rotterdam is afgesloten.
  • Verkeer wordt via de Droespolderweg omgeleid naar de oprit bij de Trentweg.
  • Ook op maandag 23 mei brengen we tussen 7:00 en 19:00 uur een paar heipalen aan.

Cookie-instellingen