Collegetourreeks bouw Maasdeltatunnel

12-05-2022 3202 keer bekeken

In 2023 worden de twee tunnelelementen voor de Maasdeltatunnel onder het Scheur afgezonken. Op weg naar deze mijlpaal organiseren we een collegetourreeks waarin we steeds een onderdeel van de bouw van de Maasdeltatunnel uitlichten.

Aflevering 1: bouw tunnelelementen 20 mei
Graag nodigen we u uit voor de eerste aflevering van onze Maasdeltatunnel-collegtourreeks op vrijdag 20 mei in het informatiecentrum Blankenburgverbinding. Het college is van 10.00 tot 12.00 uur.

Tijdens de collegetourreeks laten we u de complexiteit van het bouwproces zien en kennismaken met de mensen achter het werk. Onze bouwers vertellen wat er allemaal komt kijken bij de aanleg van de diepe tunneltoeritten, het afzinken van de tunnelelementen, de tunneltechnische installaties én nog veel meer.

In de eerste aflevering staat het bouwen van de twee tunnelelementen centraal. Wat ging er aan de bouw vooraf en hoe verliep het werk in de afgelopen 10 maanden? Hier vertellen Alex van Schie (projectleider zinkelementen bij BAAK) en Sallo van der Woude (Rijkswaterstaat) graag meer over.

Meld u aan
De collegetour is op dit moment volgeboekt. U kunt een mail sturen naar informatiecentrumbbv@rws.nl voor een plek op de reservelijst.  

 

Cookie-instellingen