Weekendafsluiting A20 1-4 april

25-03-2022 1121 keer bekeken

Van vrijdag 1 april 22:00 uur tot maandag 4 april 05:00 uur is de A20 in beide richtingen afgesloten tussen af- en oprit 7 Maassluis en af- en oprit 8 Vlaardingen-West (Marathonweg). Let op, de opritten in Maassluis en Vlaardingen gaan vanaf 21:00 uur dicht.

Het verkeer wordt omgeleid via de N223 en de A4 (v.v.). In de nacht is de rijbaan richting Rotterdam ook afgesloten tussen Vlaardingen-West en het Kethelplein. Meer informatie over de afsluitingen vindt u hier.

In dit weekend voert BAAK verschillende werkzaamheden uit. Bij het nieuwe knooppunt Vlaardingen worden rijbanen van de A20 verlegd. Hiermee maakt BAAK ruimte voor de bouw van twee nieuwe duikers die onder de snelweg komen. 

Hinder
Werkzaamheden als frezen, asfalteren, het plaatsen van vangrails, het verwijderen en plaatsen van portalen, heiwerk en het aanbrengen van damwanden zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden. Werkzaamheden die veel geluid zullen geven zijn het aanbrengen van damwanden voor de duikers, het slopen van beton en het heien van palen. Deze werkzaamheden voert BAAK overdag uit tussen 07:00 en 19:00 uur. 

 

Cookie-instellingen