Weekendwerkzaamheden A20 vanwege storm een week uitgesteld

18-02-2022 1545 keer bekeken

Vanwege storm Eunice gaan de geplande werkzaamheden op de A20 bij Vlaardingen dit weekend niet door. Door de storm kunnen de werkzaamheden niet verantwoord worden uitgevoerd. De werkzaamheden worden verschoven naar volgend weekend. De A20 blijft dit weekend dus open voor verkeer.

Nieuwe datum weekendafsluiting A20 tussen Maasluis en Vlaardingen-West

De werkzaamheden worden een week later uitgevoerd, hiervoor wordt de A20 afgesloten van vrijdagavond 25 februari 22:00 uur tot maandagochtend 28 februari 05:00 uur. De snelweg is dan in beide richtingen dicht tussen Maassluis en Vlaardingen-West (Marathonweg) en is op zaterdag en zondag in de avond en nacht eveneens afgesloten tussen Vlaardingen-West en de afrit Vlaardingen (Holysingel). De opritten gaan vrijdagavond vanaf 21:00 uur dicht. Het hele weekend is de A20 richting Hoek van Holland ook in het Kethelplein afgesloten.

 

Informatie

Alle informatie over de werkzaamheden aan de A20 is te vinden op www.blankenburgverbinding.nl/a20 of de speciale bouwapp die te downloaden is in de app store (zoeken naar Blankenburgverbinding of klik hier). Daarna krijgen gebruikers automatisch bericht over de werkzaamheden aan de A20.

Cookie-instellingen