Afgeblazen werkzaamheden komend weekend uitgevoerd

24-02-2022 2345 keer bekeken

De aangekondigde weekendafsluiting van 18 t/m 21 februari werd verstoord door storm Eunice. Deze werkzaamheden worden komend weekend uitgevoerd.

Hiervoor is van vrijdagavond 25 februari 22:00 uur tot maandagochtend 28 februari 05:00 uur de A20 in beide richtingen dicht tussen Maassluis en Vlaardingen-West (Marathonweg). In het Kethelplein is de A20 richting Hoek van Holland afgesloten. In de nacht is de A20 eveneens gesloten tussen Vlaardingen-West en de afrit Vlaardingen (Holysingel). De opritten gaan vrijdagavond vanaf 21:00 uur dicht.

Verschillende werkzaamheden in één weekend
Dit weekend wordt gebruikt om diverse werkzaamheden uit te voeren. Zo verlegt bouwconsortium BAAK dan deels enkele rijstroken van de A20 om ruimte te maken voor het vernieuwen en verbreden van een wateronderdoorgang (duiker) en worden onder meer portalen voor de matrixborden vervangen. 

Hinder
Werkzaamheden als frezen, asfalteren, het plaatsen van vangrail en het verwijderen en plaatsen van portalen, zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden. Voor de wateronderdoorgang worden damwanden aangebracht, dit gebeurt op zaterdag en zondag overdag tussen 07:00 en 19:00 uur. Mogelijk is ook de verlichting van de bouwplaats te zien in de omgeving.

Volg de omleidingsroutes
Weggebruikers wordt aangeraden om de omleidingsroute via de N223 en A4 (v.v.) te volgen. Door de afsluitingen op de A20 wordt het druk op de wegen rond Maassluis en Vlaardingen. De hoofdroutes zijn weliswaar langer dan de routes binnendoor, maar omdat het verkeer op deze wegen beter doorstroomt, zijn ze wel sneller.


 

 

 

 

 

 

 

Cookie-instellingen