Documentaire | Grote projecten in coronatijd

31-01-2022 633 keer bekeken

Hoe ga je als mega-project om met de plotselinge komst van corona? In de korte documentaire 'Grote projecten in coronatijd’ komen de dillema’s naar voren, waarmee Rijkswaterstaat en haar aannemers werden geconfronteerd toen de pandemie uitbrak.

Filmmaker Koen Zoontjens legde vast hoe een kraanmachiniste, een projectmanager, een hoofduitvoerder en een omgevingsmanager te maken kregen met de gevolgen van de virusuitbraak en vervolgens hun weg zochten om ermee om te gaan.

In een korte, maar indringende documentaire gaan zij in op het moment dat de eerste tekenen van corona duidelijk werden en dat de maatregelen in volle omvang van kracht werden. Wat waren de consequenties voor de verschillende projecten en hoe moest het werk verder gaan?

In deze documentaire komt ook het project Blankenburgverbinding naar voren. Collega Paul Huijberts (hoofduitvoerder BAAK Maasdeltatunnel Zuid) schetst de problemen waar hij en zijn team tegenaan lopen en hoe zij hier mee omgaan.

 

(Om de documentaire op onze site te kunnen bekijken, dient u de cookies van derden te accepteren. Klik hier om de documentaire op YouTube te bekijken.)  

 

Cookie-instellingen