Het informatiecentrum is weer open!

27-01-2022 925 keer bekeken

Gelukkig mochten ook wij de dag na de persconferentie van 25 januari onze deuren weer openen voor publiek. Met veel enthousiasme ontvangen we iedereen weer graag in ons informatiecentrum!

De afgelopen periode heeft het werk zeker niet stil gelegen; we praten jullie graag bij over de actuele stand van zaken rondom alle werkzaamheden aan de Blankenburgverbinding. De bouw van de tunnelelementen van de Maasdeltatunnel gaat in rap tempo nu in het Damen Verolme Dok en ook over de ontwikkelingen bij de A20 is veel te vertellen. Een bezoek aan het nieuwe uitkijkpunt bij de Maasdeltatunnel Vlaardingen, onder begeleiding van een voorlichter, is mogelijk op de zaterdagen. Reserveer hiervoor een plekje via onze website en kom alles te weten over wat er in de bouwkuipen te zien is. Een bezoek aan het informatiecentrum zelf hoef je niet van tevoren te reserveren, kom gezellig spontaan langs!

Vanwege de nog geldende coronamaatregelen zijn wij wel verplicht om iedereen bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs en legitimatie te vragen. Binnen geldt een mondkapjesplicht en 1,5 meter afstand houden van andere bezoekers.

Actuele openingstijden
Het informatiecentrum is geopend op de volgende dagen:

  • Woensdag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur
  • Zaterdag van 11.00 – 15.00 uur
  • Maandag en dinsdag gesloten

 

Heel graag tot snel!

 

Cookie-instellingen