Start vervangen cassettes geluidscherm

10-12-2021 1214 keer bekeken

Op maandag 13 december start BAAK met het vervangen van de cassettes van het geluidscherm dat aan de westkant van de Vlaardingervaart staat. De werkzaamheden voor dit eerste deel van het geluidscherm duren ongeveer een tot twee weken.

Aan de noordkant van de A20, vanaf de Holysingel tot voorbij de Vlaardingervaart (zie afbeelding), staat een geluidscherm opgebouwd met groene cassettes. Deze cassettes worden vervangen door cassettes met een hogere isolatiewaarde. Het scherm is opgebouwd met staanders waar de bestaande cassettes tussen zitten. BAAK haalt tussen de twee staanders deze cassettes weg en plaatst direct nieuwe cassettes terug.

Aan het einde van elke werkdag gaat het geluidscherm in principe weer dicht. De werkzaamheden voor dit eerste deel van het vervangen van de cassettes duren ongeveer een tot twee weken. Begin 2022 zal BAAK ook de cassettes van het overige deel van het geluidscherm vervangen.

Werktijden en hinder
De uitvoering van de werkzaamheden voor het geluidscherm aan de westkant van de Vlaardingervaart vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Het verwijderen en het plaatsen van de cassettes leveren mogelijk geluid op in de omgeving.

Cookie-instellingen