Terugblik: LEM congres Blankenburg Verbindt

02-11-2021 1240 keer bekeken

In een ontspannen dinersetting kwamen op 14 oktober zo'n 250 ondernemers uit omgeving Rotterdam, Vlaardingen en Voorne-Putten bijeen om te luisteren naar inspirerende sprekers. Samen ontdekken wat de voordelen van de Blankenburgverbinding zijn voor bedrijven.

Het congres Blankenburg Verbindt vond plaats bij de Polsgroep in Zuidland, die voor deze gelegenheid een complete fabriekshal had omgebouwd tot restaurant/congreszaal. In de onderstaande video blikken we met een aantal mensen terug op dit evenement.

(Om de onderstaande video te kunnen bekijken, dient u de cookies van derden te accepteren. Klik hier om de video op YouTube te bekijken)

Platform Lokale Economie en Maatschappij
Rijkswaterstaat de gemeenten Rotterdam en Vlaardingen hebben samen met vertegenwoordigers van lokale ondernemers uit Rozenburg en Vlaardingen de werkgroep Lokale Economie en Maatschappij (LEM) opgericht. De werkgroep heeft de ambitie uitgesproken om in de voorbereidings- en realisatiefase van de aanleg van Blankenburgverbinding te zoeken naar het creƫren van meerwaarde voor het gebied, de lokale economie en maatschappij. Het doel is de aanleg van de Blankenburgverbinding een impuls te laten zijn voor het gebied en de lokale economie.

Cookie-instellingen