Nachtafsluiting Hargalaan en Burg. Heusdenslaan

01-11-2021 1075 keer bekeken

BAAK verplaatst het geluidscherm dat aan de zuidkant van de A20 tussen de Lepelaarsingel en het Kethelplein staat. Om het werkterrein te kunnen bereiken, legt BAAK in november een in- en uitrit voor werkverkeer aan bij de kruising Burgemeester Heusdenslaan/ Hargalaan/Kethelweg.

Voor de veiligheid wordt de verkeerssituatie op de Hargalaan richting Vlaardingen aangepast. Dit doet BAAK in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 november.

Afsluiting Hargalaan richting Vlaardingen in de nacht
Om bouwverkeer veilig van de in- en uitrit gebruik te laten maken, versmalt BAAK de Hargalaan richting Vlaardingen naar één rijstrook bij de aan te leggen in- en uitrit. De belijning op de weg wordt hiervoor aangepast. Om dit veilig te kunnen doen wordt één van de rijstroken afgesloten tijdens de werkzaamheden. Dit mag alleen als het rustig is op de weg, daarom doet BAAK dit in de avond en nacht van maandag 8 november. De werkzaamheden kunnen voor geluid in de omgeving zorgen.

Afsluiting en omleidingen
Van maandag 8 november 20:00 uur tot dinsdag 9 november 05:00 uur zijn de Burgemeester Heusdenslaan en de Hargalaan richting Vlaardingen afgesloten tussen de Olympiaweg en de gemeentewerf aan de Burgemeester Heusdenslaan. Verkeer wordt omgeleid via Churchillweg, Laan van Bol'es, Zwanensingel en Lepelaarsingel. Verkeer richting Schiedam ondervindt geen hinder van de afsluiting.

Aanleg poort en werkweg
Nadat de belijning is aangepast, maakt BAAK overdag de in- en uitrit naar het bouwterrein en leggen een werkweg langs de A20 aan. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur en kunnen voor geluid in de omgeving zorgen.

Cookie-instellingen