Blankenburgverbinding doet mee aan Wereldhavendagen op 4 september

17-08-2021 749 keer bekeken

Ook dit jaar doet de Blankenburgverbinding mee aan de Wereldhavendagen die de Rotterdamse haven organiseert. Op 4 september kunnen belangstellenden met een busexcursie over het bouwterrein het project bekijken met uitleg onderweg door een van onze voorlichters.

Elk jaar bieden de Wereldhavendagen de mogelijkheid om de Rotterdamse Haven te ontdekken in al haar facetten. Dit jaar is er weer een uitgebreid programma van activiteiten voorzien op 3, 4 en 5 september. Ook de Blankenburgverbinding doet dit jaar weer mee met een busexcursie dwars door het project op zaterdag 4 september. Daarbij is ook een bezoek aan het informatiecentrum van de Blankenburgverbinding in Vlaardingen inbegrepen en tijdens de excursie is er uitgebreide uitleg door een van onze voorlichters.

Zowel om 10.00 uur als 13.30 is het die dag mogelijk om nader kennis te maken met een van de grootste infrastructuurprojecten van dit moment in Nederland. Deze excursie is te boeken via de website van de wereldhavendagen

Na een busrit van ongeveer 30 minuten van Rotterdam arriveer je bij het informatiecentrum Blankenburgverbinding in Vlaardingen. Eén van de voorlichters heet je van harte welkom en verzorgt een korte introductie over wat je tijdens de tour kunt verwachten. Vervolgens is er nog even tijd om de expositieruimte te bezoeken om daarna weer in de bus te stappen voor de tour over het bouwterrein. Tijdens de rit geeft de voorlichter een toelichting op alles wat er te zien is en beantwoordt je vragen. De rit duurt ongeveer 5 kwartier. Daarna vertrekt de bus weer naar Rotterdam. Het totale programma kost €6.- .

Cookie-instellingen