Volop activiteiten rond het informatiecentrum Blankenburgverbinding

06-08-2021 721 keer bekeken

Deze zomer zijn er diverse leuke dingen te doen rond het informatiecentrum van de Blankenburgverbinding aan de Maassluissedijk 199 in Vlaardingen. Zo is er op zaterdag 7 augustus een fietstour langs bijzondere plekken van het project op de Noordoever. Maar je kunt ook op de foto met enorme machines!

Fietstour langs het project

Zaterdag 7 augustus start om 11 uur een fietstour met een voorlichter langs verschillende (uitkijk) punten van het project op de Noordoever. De lengte is 10 kilometer en het duurt ongeveer 90 minuten. Je komt met je eigen fiets, we verzamelen 15 minuten van tevoren bij de ingang van het informatiecentrum aan de Maassluisedijk 199 in Vlaardingen. Aanmelden kan via www.informatiecentrumbbv.nl/individuele_bezoekers daarna klikken op ‘fietstour 10 km’. Let op: de fietstour gaat door vanaf minimaal vier deelnemers.

Uitleg over het werk bij de Maasdeltatunnel

Op zaterdag 14 augustus geeft een voorlichter om 11 uur en 14 uur een toelichting op het werk bij het uitkijkpunt Maasdeltatunnel, poort 50 BAAK aan de Maassluissedijk. Deze duurt ongeveer 30 minuten. Verzamelen beneden bij de trap van het uitkijkpunt. Ook te reserveren via www.informatiecentrumbbv.nl/individuele_bezoekers

Op de foto met mega-machines

De kleine Bob de Bouwers kunnen op de foto met grote bouwmachines of beklimmen het uitkijkpunt met een verrekijker, iets oudere kids mogen zelf op ontdekking in het infocentrum met het doe-boekje.

Cookie-instellingen