19 juli plaatsen portalen over A20 in de nacht

07-07-2021 1682 keer bekeken

In de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 juli plaatsen we ter hoogte van Westwijk twee portalen over de A20. Aan deze portalen komen later matrixborden te hangen. Voor deze werkzaamheden is de A20 in beide richtingen afgesloten tussen op- en afrit 7 Maassluis en op- en afrit 8 Vlaardingen-West. ​​​​

Plaatsen portalen
Op de A20 tussen het Kethelplein en Maassluis vernieuwen we de technische systemen, zoals de bekabeling, stroomkasten en matrixborden. We plaatsen ook vijftien nieuwe portalen over de A20. Twee van deze portalen zetten we op 19 juli in de nacht over de snelweg. Met een grote kraan hijsen we eerste staanders langs de weg, daarna hijsen we het portaal op de staanders. De hijswerkzaamheden kunnen voor wat geluid in de omgeving zorgen. 

Werktijden en hinder
Voor de werkzaamheden moet de snelweg in beide richtingen worden afgesloten. Dit mag alleen als er minder verkeer rijdt, daarom werken we vanaf 21:00 tot 05:00 uur de volgende ochtend. De hijskraan en het werkverkeer zorgen voor geluid in de omgeving. 

Afsluiting en omleidingen
Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is de A20 in beide richtingen afgesloten tussen af- en oprit 7 Maassluis en af- en oprit 8 Vlaardingen-West. Verkeer wordt omgeleid via rijksweg A4 en N223. Lokaal via de Maassluissedijk.

 

De Kortebuurt/Broekpolderweg en de Zuidbuurt zijn deze nacht afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeersregelaars laten bestemmingsverkeer passeren.  

Cookie-instellingen