Afsluiting Zuidbuurt

09-06-2021 758 keer bekeken

Van vrijdag 18 juni 21:00 uur tot zaterdag 19 juni 18:00 uur is de Zuidbuurt ter hoogte van het bouwterrein van de Blankenburgverbinding afgesloten voor al het verkeer. BAAK asfalteert dan de kruising van de Zuidbuurt met de bouwweg.

Op de kruising van de Zuidbuurt en de werkweg liggen platen. Door het zware werkverkeer en de slappe ondergrond zakken deze platen weg en ontstaan er regelmatig scheuren. Op 18 en 19 juni past BAAK de kruising aan, zodat er minder herstel nodig is. De platen worden in de avond en nacht weggehaald en er wordt een nieuwe funderingslaag aangebracht. Vanaf zaterdagochtend wordt de kruising geasfalteerd. Aan het eind van de middag is het werk klaar.

Afsluiting Zuidbuurt
Voor de werkzaamheden sluiten we de kruising met de bouwweg af. Alle woningen en bedrijven blijven via één kant bereikbaar:

  • Woningen vanaf Zuidbuurt 40/Zuidbuurt 77a zijn alleen bereikbaar via Vlaardingen.
  • Woningen tot en met Zuidbuurt 38/Zuidbuurt 77 zijn alleen bereikbaar via Maassluis.

Verkeersregelaars en omleidingsroute
Tijdens de afsluiting staan aan het begin en het einde van de Zuidbuurt verkeersregelaars. Zij attenderen automobilisten op de afsluiting en geven een alternatieve route aan. Fietsers wordt omgeleid via de Broekpolderweg. De routes voor fietsers staan aangegeven op de afbeelding. Deze worden met gele borden aangegeven.

Cookie-instellingen