Vier weken versmalling op A15 en afsluiting afrit Rozenburg Centrum

08-06-2021 898 keer bekeken

Voor project Blankenburgverbinding wordt momenteel gebouwd aan knooppunt Rozenburg. Dit knooppunt verbindt straks de nieuwe snelweg A24 met de A15.

Mijd de spits op de A15 van 20 juni tot 18 juli 
Om veilig te kunnen werken, geldt gedurende de hele bouwperiode een maximum snelheid van 70 km/u. Voor de bouw van de tweede fly-over is het noodzakelijk om van 20 juni tot 18 juli tijdelijk in beide rijrichtingen terug te gaan naar 2 rijstroken. In deze periode worden daardoor tijdens de ochtend- en avondspits files verwacht die tot wel 30 minuten vertraging kunnen zorgen. Om deze files zoveel mogelijk te voorkomen, vragen we alle weggebruikers om, indien mogelijk, buiten de spits te reizen.

 

(Accepteer de cookies van derden om de video te kunnen bekijken, of klik hier)

Afsluiting afrit 14 Rozenburg Centrum van A15 uit Europoort
Tijdens deze periode is afrit 14 Rozenburg Centrum van de A15 vanuit Europoort afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via afrit 12 Brielle en de Calandbrug. Informatieborden langs de N57 en de A15 geven aan of de Calandbrug open staat. Bij een openstaande brug kunnen weggebruikers ervoor kiezen om door te rijden naar afrit 15 Haven 4100-5200 (Welplaatweg) daar te draaien en terug te rijden naar afrit 14 Rozenburg Centrum.Doorkijkje naar september
Als de tweede fly-over klaar is, wordt de tafelconstructie in september verwijderd. Van 24 t/m 27 september is dan de A15 ter hoogte van Rozenburg afgesloten in beide richtingen.

Meer informatie? Bekijk hier de informatieflyer

 

Cookie-instellingen