Nachtwerkzaamheden bij Holysingel

27-05-2021 336 keer bekeken

Het A20-viaduct over de Holysingel wordt gerenoveerd. Van maandag 31 mei tot en met woensdag 2 juni legt BAAK een werkterrein aan ten noordwesten van de A20. Voor deze werkzaamheden zijn wegafzettingen noodzakelijk. Dit mag alleen in de avond en de nacht als er minder verkeer rijdt.

Daarom worden de werkzaamheden uitgevoerd tussen 19:00 en 05:00 uur.

Aanleg inrit en werkterrein
Bij het A20-viaduct over de Holysingel richt BAAK een werkterrein in. Dit werkterrein is onder andere nodig voor opslag van materialen voor de renovatie van het viaduct. Op de Holysingel komt een inrit naar het terrein.

Werktijden en hinder
De werkzaamheden voor de aanleg van de inrit en werkterrein worden uitgevoerd van maandag 31 mei tot en met woensdag 2 juni tussen 19:00 en 05:00 uur. BAAK maakt gebruik van grote en zware machines en vrachtwagens. Deze zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden.

Rijstrook dicht
Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt op de Holysingel richting het zuiden de rechter rijstrook afgesloten. Verkeer kan via de linker rijstrook het werkvak passeren. Er geldt een maximumsnelheid van 30 km/u.

Nachtafsluiting westelijk fietspad op 1 en 2 juni
Op dinsdag 1 en woensdag 2 juni is tussen 19:00 en 05:00 uur het westelijke fietspad langs de Holysingel ter hoogte van de A20 afgesloten. Fietsers die richting het zuiden gaan, worden omgeleid via de Lepelaarsingel. Het fietspad aan de oostkant is gewoon open.

Cookie-instellingen