Nachtwerkzaamheden Marathonweg

19-05-2021 329 keer bekeken

Het A20-viaduct over de Marathonweg wordt later dit jaar gerenoveerd. Ter voorbereiding legt BAAK van maandag 31 mei tot en met woensdag 2 juni opslagterreinen en een werkweg aan bij de A20.

Voor de aanleg zijn wegafzettingen noodzakelijk. Dit mag alleen in de avond en de nacht als er minder verkeer rijdt. Daarom worden de werkzaamheden uitgevoerd tussen 21:00 en 05:00 uur.

Aanleg werkweg en opslagterrein
Bij het A20-viaduct over de Marathonweg maakt BAAK opslagterreinen en een werkweg. Aan de noordkant van het viaduct komt een oversteek voor het werkverkeer. Op de afbeelding ziet u de locaties van de werkterreinen, de werkweg en de oversteek.

Werktijden en hinder
De werkzaamheden voor de aanleg van de opslagterreinen en werkwegen vinden plaats van maandag 31 mei tot en met woensdag 2 juni tussen 21:00 en 05:00 uur. Hierbij maakt BAAK gebruik van grote en zware machines en vrachtwagens. Deze zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden.

Afsluiting Marathonweg richting het noorden
Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, wordt op maandag- en dinsdagnacht ter hoogte van de A20 de Marathonweg richting het noorden afgesloten. Autoverkeer wordt omgeleid via de A20 richting Rotterdam en kan keren bij af- en oprit 9 Vlaardingen. Langzaam verkeer kan met begeleiding van verkeersregelaars langs de werkzaamheden rijden. De rijbaan richting het zuiden is open.

Op woensdag 2 juni is op de Marathonweg richting het zuiden ter hoogte van de A20 één rijstrook afgesloten. Verkeer kan via de andere rijstrook het werk passeren. Er geldt een maximumsnelheid van 30 km/u. De rijbaan richting het noorden is open.

 

Cookie-instellingen