Broekpolderweg 8 februari weer open - uitgesteld

05-02-2021 472 keer bekeken

Deze week informeerden we u dat de Broekpolderweg vanaf 8 februari weer open kan. Vanwege het verwachte extreme winterweer kunnen we de weg niet veilig openstellen. Zodra het weer het toelaat zal de Broekpolderweg opengaan.

Eerder communiceerden we onderstaand bericht, we informeren u via deze site wanneer de Broekpolderweg weer open kan.

Vanaf maandagavond 8 februari is de Broekpolderweg weer open voor al het verkeer. Door een aanpassing in de uitvoeringsplanning is dit vijf weken eerder dan gepland.  De Broekpolderweg is sinds november afgesloten voor autoverkeer. In deze periode zijn o.a. leidingen verlegd. 

Ook is de weg een stuk naar het noorden opgeschoven. De komende weken voeren we naast de Broekpolderweg nog afrondende werkzaamheden uit. 

Van maandag 8 februari tot en met vrijdag 26 februari graven we op een ander deel van de Broekpolderweg een nieuwe watergang tussen de Broekpolderweg en de A20. (De locatie is aangegeven op de afbeelding.) Bij deze werkzaamheden staan de machines direct naast de weg. Om het op de Broekpolderweg veilig te houden, is ter hoogte van deze werkzaamheden 1 rijbaan beschikbaar. Verkeersregelaars leiden het verkeer er om-en-om langs. Buiten werktijden is de hele wegbreedte beschikbaar.

Cookie-instellingen