Webinar 14 januari werkzaamheden A15 & Maasdeltatunnel

08-01-2021 735 keer bekeken

Op donderdag 14 januari om 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK een webinar over de bouw van knooppunt Rozenburg, verkeersmaatregelen op de A15 en de Maasdeltatunnel. U kunt zich hiervoor nu aanmelden.

Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK bouwen de Blankenburgverbinding, een nieuwe snelweg (A24) tussen de A20 bij Vlaardingen en de A15 bij Rozenburg. Via dit webinar informeren we u over de werkzaamheden die we de komende maanden bij Rozenburg voor dit project uitvoeren: de bouw van knooppunt Rozenburg en de Maasdeltatunnel.

Met knooppunt Rozenburg sluit de A15 aan op de A24. Om het knooppunt veilig te kunnen bouwen zijn verkeersmaatregelen nodig op de A15. Van 23 januari tot 21 februari wordt de A15 bij Rozenburg versmald naar 2 rijstroken per rijrichting. Wij adviseren u om hier dan niet tijdens de spits te rijden.

Op donderdag 14 januari om 19:00 uur praten medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK u uitgebreid bij over deze verkeersmaatregelen en over de werkzaamheden voor knooppunt Rozenburg en de Maasdeltatunnel. Meld u aan door op onderstaande button te klikken.

Aanmelden

Graag tot dan!

Cookie-instellingen