Nachtwerkzaamheden langs de A20

18-12-2020 755 keer bekeken

Van maandag 11 januari tot en met donderdag 14 januari werkt BAAK in de nacht langs de noordkant van de A20. Tussen de Krabbeplas en de afrit Maassluis plaatsen we een vangrail en brengen we twee heipalen aan voor een verkeersportaal. Daarnaast voeren we ook overdag werkzaamheden uit.

Plaatsen vangrail
Om nu en later in het project veilig langs de snelweg te kunnen werken, plaatsen we tussen de Krabbeplas en Maassluis een vangrail langs de A20. (zie afbeelding 1). Voor de vangrail slaan we palen in de grond en bevestigen hier de rail aan. Deze werkzaamheden zorgen voor geluid in de omgeving.

Om de vangrail veilig te kunnen aanbrengen, moeten we op de A20 richting Hoek van Holland de rechter rijstrook afsluiten voor het verkeer. Dit mag alleen in de avond en nacht als er minder verkeer op de snelweg rijdt. Daarom brengen de vangrail van maandag 11 tot en met donderdag 14 januari in de avond en nacht aan.

Heipalen voor portalen
De portalen die over de A20 staan en waar matrixborden en bewegwijzering aan hangen, komen op een nieuwe locatie. Tussen 11 en 13 januari brengen we voor de funderingen van deze portalen heipalen aan. 

Voor meer informatie en de locatie bekijk hier het bouwbericht

Cookie-instellingen