Verlenging afsluiting Broekpolderweg

18-12-2020 692 keer bekeken

Vanwege werkzaamheden voor de Blankenburgverbinding wordt de Broekpolderweg in Vlaardingen van maandag 4 januari tot en met vrijdag 12 maart opnieuw afgesloten voor doorgaand auto- en vrachtverkeer. Fietsers kunnen gebruik maken van een tijdelijk fietspad.

Werkzaamheden voor het verleggen van de Broekpolderweg en de naastgelegen watergang duren langer dan verwacht. Van vrijdag 18 december 19:00 uur tot en met zondag 3 januari is de weg open voor al het verkeer.

Auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid
Het auto- en vrachtverkeer wordt omgeleid via de A20. Woningen en bedrijven aan de Kortebuurt zijn bereikbaar via Maassluis. De verenigingen aan de Broekpolderweg en het recreatiegebied bij de Krabbeplas zijn bereikbaar via Vlaardingen.

Verleggen Broekpolderweg
Vanwege de aanleg van de Blankenburgverbinding krijgt de A20 tussen Kethelplein en het nieuwe knooppunt Vlaardingen in beide richtingen een extra rijstrook. Om ruimte te maken voor de verbreding wordt een deel van de Broekpolderweg tien meter naar het noorden verschoven (zie afbeelding). Hierbij worden de bestaande klinkers waarmee de weg is bestraat hergebruikt. Tegelijkertijd worden op dezelfde locatie watergangen en leidingen verlegd.

Cookie-instellingen