Pilot met virtuele tour Informatiecentrum

01-12-2020 784 keer bekeken

Het Informatiecentrum Blankenburgverbinding is helaas nog steeds gesloten vanwege de coronamaatregelen. De bouwwerkzaamheden gaan met inachtneming van de RIVM-richtlijnen wel door. Daarom vinden we het belangrijk om u toch op de hoogte te houden van de voortgang van de werkzaamheden.

Vanaf volgende week woensdag 2 december is het mogelijk om onder begeleiding van een van onze voorlichters thuis vanachter uw computer een virtuele tour door het Informatiecentrum te krijgen.

Reserveer nu alvast een dag en tijdstip via het reserveringssysteem op deze pagina van de website. Selecteer een dag en tijdstip en in de bevestigingsmail ontvangt u voor aanvang van de digitale bijeenkomst een link om onze voorlichter digitaal te ontmoeten. U wordt dan meegenomen in een virtuele tour door het Informatiecentrum. Tijdens deze virtuele rondleiding kunt u vragen stellen aan de voorlichter.

De eerste maand is een pilot en horen we graag uw feedback. Wilt u een van de eersten zijn en meedoen aan deze pilot? Meld u dan nu aan.

Cookie-instellingen