Nachtwerkzaamheden bij Holysingel (Vlaardingen) uitgesteld

17-11-2020 508 keer bekeken

De eerder aangekondigde werkzaamheden bij de Holysingel van maandag 16 tot zaterdagochtend 21 november zijn grotendeels uitgesteld. Vanwege de vondst van een onverwacht object in de grond (oude leiding) wordt het grootste deel van het werk verplaatst naar een later tijdstip.

Er vinden nu alleen voorbereidende werkzaamheden met enkele beperkte afsluitingen plaats. Zodra de nieuwe planning duidelijk is, wordt deze bekend gemaakt.

Een nacht afsluiting afrit 9
Van maandag 16 november 21:00 uur tot dinsdag 17 november 05:00 uur is afrit 9 Vlaardingen van de A20 uit Rotterdam afgesloten. Verkeer kan draaien bij afrit 8 Vlaardingen-West (afbeelding 2).

Fietspad Holysingel
Op dinsdag 17 november is ter hoogte van de A20 het fietspad aan de oostkant van de Holysingel afgesloten. Fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad aan de overkant van de weg.

Werkzaamheden en hinder
Bouwconsortium BAAK start in januari 2021 met de verbreding van de A20 van 2 naar 3 rijstroken per rijrichting. Daarvoor worden op een later tijdstip werkterreinen ingericht met in- en uitritten voor het bouwverkeer.

Lees er meer over in dit bouwbericht 

 

Cookie-instellingen