Nachtwerkzaamheden bij Holysingel

06-11-2020 635 keer bekeken

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november werkt bouwconsortium BAAK in de nacht aan de noordkant van de A20 op de Holysingel. We maken hier een inrit voor bouwverkeer. Voor de werkzaamheden zijn verschillende afsluitingen van wegen noodzakelijk. Dit mag alleen als er minder verkeer rijdt.

Daarom werkt BAAK in de avond en de nacht tussen 21:00 uur en 05:00 uur en zaterdagochtend tot 08:00 uur.

Verbreding A20
Voor de aanleg van de Blankenburgverbinding wordt de A20 tussen het Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen (bij de Krabbeplas) verbreed van 2 naar 3 rijstroken per rijrichting. Deze werkzaamheden beginnen in januari 2021. Langs de A20 richten we werkterreinen in. Om deze te kunnen bereiken, maken we bij de Holysingel en de Burgemeester Heusdenslaan in- en uitritten voor bouwverkeer. Ons bouwverkeer kan zo direct van de A20 naar de bouwplaats rijden en van de bouwplaats terug naar de A20. Bij de uitritten komen verkeerslichten zodat, het normale wegverkeer veilig kan passeren.

Aanleg in- en uitritten
Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 november leggen we in de avond en nacht aan de noordkant van de A20 de in- en uitrit aan. De in- en uitrit aan de zuidkant bouwen we begin 2021. We verwijderen ook twee bomen om ruimte te maken voor de toekomstige verbreding van de snelweg. Er worden nieuwe bomen voor teruggeplant.

Werktijden en hinder
De werkzaamheden voor de in- en uitrit voeren we uit van maandag tot en met vrijdag tussen 21:00 en 05:00 uur. Op zaterdagochtend werken we door tot 08:00 uur. We maken gebruik van grote en zware machines. Deze zorgen voor geluid in de omgeving. Dit kan hinderlijk zijn voor omwonenden.

Lees hier het hele bouwbericht voor meer informatie,

Cookie-instellingen