Dinsdag 13 oktober webinar verbreding A20 en knooppunt Vlaardingen

01-10-2020 1247 keer bekeken

Op 13 oktober om 19.30 uur informeren Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK je graag over de verbreding van de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen. Ook de werkzaamheden voor knooppunt Vlaardingen komen op deze avond aan bod. Meld je nu aan.

Voor de realisatie van project Blankenburgverbinding wordt de A20 tussen knooppunt Kethelplein en het toekomstige knooppunt Vlaardingen verbreed naar 2x3 rijstroken. De werkzaamheden voor de verbreding starten begin 2021. In het najaar start Bouwconsortium BAAK met de voorbereidingen. Eind september is ook met de bouw van knooppunt Vlaardingen begonnen.

Vanwege COVID-19 zijn we genoodzaakt om je digitaal te informeren in de vorm van een webinar. Een webinar is een online presentatie die je thuis via je eigen computer of tablet kunt volgen. Medewerkers van Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK geven beeldend uitleg over de werkzaamheden, de planning en mogelijke hinder. Ook worden vragen tijdens en na het webinar beantwoord.

Datum:           Dinsdag 13 oktober 2020
Tijd:                19.30 uur
Locatie:          Online
Aanmelden:   Via https://channel.royalcast.com/webcast/blankenburgverbinding/20201013_1/

 

Cookie-instellingen