Lezing 26 september logistieke route onder Hoekse Lijn

18-09-2020 608 keer bekeken

Zaterdag 26 september is er een lezing in het Informatiecentrum. Deze gaat over de bouw van de logistieke route tussen de A20 en het Scheur. Daar is door bouwconsortium BAAK een logistieke route, een bouwweg, aangelegd, zodat het bouwverkeer niet meer over het onderliggend wegennet hoeft te rijden.

Materialen worden via het water en via de weg aangeleverd en worden via de bouwweg naar de juiste bestemming getransporteerd. Deze bouwweg gaat onder de Hoekse Lijn door.

We willen je graag uitnodigen om deze interessante lezing bij te wonen en de nieuwe informatiepanelen, foto’s en filmpjes over de werkzaamheden in het informatiecentrum te bezoeken. U wordt begeleid door een van onze voorlichters en kunt hen alles vragen. In het informatiecentrum vindt u ook diverse foto’s en filmpjes van de bouw van de logistieke route inclusief de onderdoorgang van de Hoekse Lijn

Datum: 26 september 2020

Tijd: 11.00 en 13.00

Locatie: informatiecentrum Blankenburgverbinding, Maassluissedijk 199 in Vlaardingen.

Aanmelden: klik hiervoor op onderstaande button

Direct aanmelden

Vanwege de coronamaatregelen mogen er maximaal 20 personen tegelijkertijd een presentatie bijwonen. Je moet je van tevoren aanmelden via het reserveringssysteem. Wees er snel bij, want vol = vol.

Cookie-instellingen