Broekpolderweg 5 dagen afgesloten voor doorgaand verkeer

01-09-2020 1075 keer bekeken

Van maandag 7 september 07.00 uur tot uiterlijk vrijdag 11 september 16.00 uur is de Broekpolderweg ter hoogte van het scoutingterrein afgesloten voor al het verkeer. In deze week vervangt bouwconsortium BAAK in opdracht van gemeente Vlaardingen een duiker die onder de Broekpolderweg ligt.

Werkzaamheden
Tijdens de werkzaamheden aan het persriool bij de Broekpolderweg, bleek ter hoogte van de scouting en de manege een bestaande duiker (een verbinding tussen twee watergangen) verzakt te zijn. Hierdoor blokkeert de duiker het tracé van de persriool. Om het persriool af te kunnen bouwen moet de duiker worden verplaatst. Tussen 7 en 11 september herstelt BAAK de ligging van de duiker. Ter hoogte van het scoutingterrein is de Broekpolderweg dan in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Bereikbaarheid voor (brom)fietsers en voetgangers
(Brom)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de Watersportweg en het fietspad dat achter de voetbalvelden en langs de hockeyvelden loopt. Via deze route zijn alle verenigingen en restaurant Jofel aan de Plas zowel vanuit Vlaardingen als Maassluis bereikbaar.

Bereikbaarheid voor autoverkeer
Tijdens de afsluiting blijven alle verenigingen en parkeerplaatsen langs de Broekpolderweg bereikbaar. De manege en P1 (gemeentewerf) zijn bereikbaar via de Watersportweg in Vlaardingen. Vanaf P1 kunnen bezoekers wandelen naar de voetbalverenigingen. Vanaf de manege ligt een wandelpad naar de scoutingterreinen. De overige verenigingen en parkeerterreinen aan de Broekpolderweg zijn bereikbaar vanaf Maassluis via de Kortebuurt. Restaurant Jofel aan de Plas is bereikbaar vanaf Maassluis via de Kortebuurt.

Cookie-instellingen