Laatste kans: aanmelden voor webinar op woensdag 2 september

01-09-2020 696 keer bekeken

Morgenavond, woensdag 2 september, om 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en Bouwconsortium BAAK een webinar voor inwoners van Rozenburg en andere belangstellenden. Een webinar is een online presentatie die u thuis via uw eigen computer of tablet kunt volgen en waarbij u direct vragen kunt stellen

De werkzaamheden die we in Rozenburg uitvoeren voor de Blankenburgverbinding staan deze avond centraal.

Het komende half jaar gaat knooppunt Rozenburg, de aansluiting van de A24 op de A15, flink de lucht in. We werken dan veel bij en zelfs boven de A15. Bij de Maasdeltatunnel gaan we de diepte in. Er komt heel wat bij kijken om een bouwkuip tot wel 25 meter diep uit te kunnen graven.

Tijdens het webinar leggen medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK uit wat we gaan bouwen, hoe we dat doen en wat bewoners en weggebruikers hiervan gaan merken. Tijdens en na het webinar beantwoorden we uw vragen.

Om het webinar te kunnen volgen, moet u zich vantevoren aanmelden. Dat kan via deze link https://channel.royalcast.com/webcast/blankenburgverbinding/20200902_1/

Bent u niet in de gelegenheid om op 2 september deel te nemen, dan kunt u ook later de hele presentatie via onze website terugkijken.

Cookie-instellingen