Nieuw maandthema Informatiecentrum: Logistieke route

01-09-2020 595 keer bekeken

Tussen de A20 en het Scheur is door BAAK een logistieke route (bouwweg) aangelegd. Vanaf woensdag 2 september a.s. kunt u in het Informatiecentrum alles lezen, horen en zien over de logistieke route die vanaf 1 september in gebruik wordt genomen door BAAK.

Doordat deze logistieke route (bouwweg) nu is aangelegd, hoeft het bouwverkeer voor de Blankenburgverbinding niet meer over het onderliggend wegennet te rijden. Materialen worden via het water en via de weg aangeleverd en worden via de bouwweg naar de juiste bestemming getransporteerd. Deze bouwweg gaat onder de Hoekse Lijn door.

In het Informatiecentrum staan de voorlichters u graag te woord. U vind er een presentatie, diverse foto’s en filmpjes van de bouw van de logistieke route inclusief de onderdoorgang van de Hoekse Lijn. Ook zullen er twee speciale lezingen gehouden worden. Houd voor de juiste data de website www.blankenburgverbinding.nl in de gaten.

Vergeet niet om u vantevoren in te schrijven als u langs wilt komen. Maak een reservering via www.blankenburgverbinding.nl/informatiecentrum 

Cookie-instellingen