Meld je nu aan voor het webinar op 2 september

20-08-2020 915 keer bekeken

Op woensdag 2 september a.s. om 19.00 uur organiseren Rijkswaterstaat en Bouwconsortium BAAK een webinar voor inwoners van Rozenburg en andere belangstellenden. Een webinar is een online presentatie die je thuis via je eigen computer of tablet kunt volgen en waarbij je direct vragen kunt stellen.

De werkzaamheden die we in Rozenburg uitvoeren voor de Blankenburgverbinding staan deze avond centraal. Het komende half jaar gaat knooppunt Rozenburg, de aansluiting van de A24 op de A15, flink de lucht in. We werken dan veel bij en zelfs boven de A15. Bij de Maasdeltatunnel gaan we de diepte in. Er komt heel wat bij kijken om een bouwkuip tot wel 25 meter diep uit te kunnen graven.

Tijdens het webinar leggen medewerkers van Rijkswaterstaat en BAAK uit wat we gaan bouwen, hoe we dat doen en wat bewoners en weggebruikers hiervan gaan merken. Tijdens en na het webinar beantwoorden we je vragen.

Om het webinar te kunnen volgen, kun je je aanmelden via deze link: https://channel.royalcast.com/webcast/blankenburgverbinding/20200902_1/

Ben je niet in de gelegenheid om op 2 september deel te nemen, dan kun je ook later de hele presentatie via onze website terugkijken.

Cookie-instellingen