Save the date: 2 september webinar over werkzaamheden Zuidoever

24-07-2020 799 keer bekeken

Op 2 september organiseren Rijkswaterstaat en BAAK een webinar (online informatiebijeenkomst) waarin we uitleg geven over de werkzaamheden vanaf september aan de zuidoever.

Het afgelopen half jaar heeft bouwconsortium BAAK volop palen geheid en damwanden aangebracht voor de bouw van de Maasdeltatunnel en knooppunt Rozenburg. De funderingen voor de tunnel zitten inmiddels in de grond. Voor knooppunt Rozenburg moet BAAK op verschillende plaatsen nog damwanden en heipalen aanbrengen. Hiermee gaat BAAK in september weer verder.

BAAK werkt vanaf september in kortere periodes van twee tot vier weken. Op 2 september organiseren Rijkswaterstaat en BAAK een webinar (online informatiebijeenkomst) waarin we uitleg geven over deze en andere werkzaamheden aan de zuidoever.

IJs voor de bewoners in Rozenburg 

Vorige week was het tijd voor een ijsje, om te genieten van een relatief rustige zomer. Deze zomervakantie is het relatief rustig op de bouwplaats in Rozenburg. Aan de kant van het Scheur graaft BAAK de tunnel uit en transporteert de grond naar de Blankenberg. Verder wordt er betonwerk uitgevoerd. Bij knooppunt Rozenburg voert BAAK ook betonwerk uit, voor de pijlers en dekken van fly-overs en viaducten.

      

Cookie-instellingen