Vanaf 5 augustus is het Informatiecentrum weer open voor bezoek met maandspecial Groot Grondverzet

31-07-2020 905 keer bekeken

De afgelopen twee weken was het Informatiecentrum uit voorzorg voor het Corona-virus gesloten. Vanaf 5 augustus gaan de deuren weer open en start de maandspecial Groot Grondverzet. Kom kijken en voelen!

Midden juli waren er bij BAAK twee projectmedewerkers positief getest op het Corona-virus. Uit voorzorg hebben we daarom het Informatiecentrum tijdelijk gesloten. Gelukkig is het bij deze twee gevallen gebleven en kunnen we vanaf 5 augustus de deuren weer openen. Rijkswaterstaat en BAAK ​houden zich daarbij aan de richtlijnen van het RIVM. Het Informatiecentrum is geopend van woensdag t/m zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Om voldoende afstand tussen de bezoekers te garanderen mogen er maximaal 10 bezoekers tegelijkertijd in het informatiecentrum. Het Informatiecentrum kan je alleen bezoeken als je vooraf reserveert. Dat kan via www.blankenburgverbinding.nl/informatiecentrum 

Maandspecial: Groot Grondverzet

De heropening is meteen een mooie gelegenheid om onze maandspecial te lanceren. Iedere maand willen we naast ons reguliere aanbod een thema centraal stellen en uitlichten. In de maand augustus besteden we in en rond het Informatiecentrum speciaal aandacht aan het thema Groot Grondverzet.

Kom de kranen en shovels die worden ingezet bij het werk van dichtbij bekijken en leer meer over de grondsoorten die vrijkomen en hoe die worden hergebruikt.

Kom kijken en voelen! We kijken uit naar uw komst.

Cookie-instellingen