Van 6 tot 11 juli: nachtafsluiting Trentweg en fietspad

07-07-2020 943 keer bekeken

Sinds maandag 6 juli werken we zes nachten op de Trentweg. In deze week asfalteren we de afrit en de aansluiting met de Trentweg. Verder plaatsen we lantaarnpalen en korten we de middendruppel op de Trentweg in. Deze ligt nu voor een deel voor de verplaatste afrit.

Ook passen we de belijning en bebording aan. Van maandag 6 juli tot en met zaterdag 11 juli zijn er dagelijks vanaf 19:00 uur verschillende afsluitingen. Op werkdagen duren de afsluitingen tot 05:00 uur, op zaterdagochtend 11 juli tot 08:00 uur en zondagochtend 12 juli tot 09:00 uur.

De Trentweg en het naastgelegen fietspad zijn in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Theemsweg en de Botlekweg.

De oprit naar de A15 richting Rotterdam is afgesloten. Verkeer wordt omgeleid naar de volgende oprit bij de Welplaatweg.

Afrit 14 Rozenburg Centrum van de A15 uit de richting van Rotterdam is open. Onderaan de afrit kan verkeer alleen rechtsaf richting de Botlekweg. Verkeer voor de Merseyweg wordt omgeleid via de Botlekweg en de Theemsweg.

Cookie-instellingen