Save the date: 2 september online informatieavond Rozenburg

07-07-2020 774 keer bekeken

Het afgelopen half jaar heeft bouwconsortium BAAK volop palen geheid en damwanden aangebracht voor de bouw van de Maasdeltatunnel en knooppunt Rozenburg. De funderingen voor de tunnel zitten inmiddels in de grond. Voor knooppunt Rozenburg moeten er nog wat damwanden en heipalen worden aangebracht.

De werkzaamheden worden in kortere periodes van twee tot vier weken uitgevoerd. De eerste vinden plaats in september van dit jaar.

Op 2 september organiseren we voor inwoners van Rozenburg een online informatiebijeenkomst, waarin we uitleg geven over deze en andere werkzaamheden die bij Rozenburg gaan plaatsvinden. Noteert u deze datum vast in uw agenda? In augustus informeren we u over hoe u aan deze bijeenkomst kunt deelnemen.

Deze zomervakantie is het relatief rustig op de bouwplaats in Rozenburg. Aan de kant van het Scheur graaft BAAK de tunnel uit en transporteert de grond naar de Blankenberg. Verder wordt hier betonwerk uitgevoerd voor de betonnen stempels van de toerit. Bij knooppunt Rozenburg wordt betonwerk uitgevoerd voor de pijlers en dekken van fly-overs en viaducten.

Cookie-instellingen